Menu Sluiten

TEAM HAIRSUM TE ZEVENAAR

Hairsum Zevenaar is een fantastisch all-in concept in Zevenaar. We staan voor persoonlijke aandacht en professioneel advies.

De zelfstandige professionals werken met een eigen en gezamenlijke visie.

Elke specialist heeft een eigen specialisatie ontwikkeld en daardoor is Hairsum van alle markten thuis. Voor een kappers en schoonheidsbehandeling maar ook voor een tatoeage of massage kunt u bij ons terecht , geen uitdaging is ons teveel!

Door regelmatige bijscholing en cursussen zijn onze specialisten altijd up to date en kunnen wij u voorzien van een goed advies en een totale FEELGOOD BELEVING @HAIRSUM FEEL AWESOME.

WIE KOM JE TEGEN BIJ HAIRSUM?

NATASJA VAN DER LAAN-PRIMUS

Mijn naam is Natasja, eigenaresse van het nieuwe HAIRSUM, voormalig kapsalon La Primus te Zevenaar.

Al sinds de jaren 90 vind ik mijn weg in de dynamische kapperswereld en sinds dag 1 is dit vak mijn lust en mijn leven!
Na alles hierbinnen te hebben ontdekt en beleefd; van docent, tot kleurenspecialist en van haarstijllinnovator tot salonmanager van een grote keten, ben ik in 2015 gestart met een tot dan toe volledig nieuw concept in Zevenaar.

Hierbij verhuur ik stoelen aan zzp’ers binnen een vast format. Alle behandelingen onder 1 dak met hetzelfde servicelevel en uitstraling. Het is dan ook geweldig dat dit concept zo goed aanslaat, dat we mede dankzij ons sterke en goed op elkaar ingespeelde team nu kunnen uitbreiden en het geheel vanaf 1 oktober aanstaande, naar een next level kunnen gaan brengen!

En dat vraagt om een nieuwe naam, look&feel en tevens uitbreiding van ons aanbod. Van een nieuwe haarstijl, tot een schoonheidsbehandeling tot aan heerlijke massages. Alles om jou nog stralender en met een geweldig gevoel de deur uit te laten gaan. Met een resultaat waar niet alleen wij, maar vooral jij trots op kunt zijn!
HAIRSUM is de ‘feelgood’beleving van Zevenaar; een moment voor jezelf, waar je kunt opladen, genieten en waar we bovenal alle aandacht voor jou en je wensen hebben. Met natuurlijk de kwaliteit die je van La Primus gewend bent.

Linda

Linda:

Mijn naam is Linda Mom. Met ruim 21 jaar ervaring in dit mooie, creatieve vak ben ik nu zo’n 2,5 jaar werkzaam bij kapsalon la primus. En nu bijna bij het awesome HAIRSUM! 

Ik heb er dan ook heel veel zin in om samen met dit team mooie looks, veel plezier en vooral blije klanten te maken! Door vaktechnische trainingen blijf ik mezelf ontwikkelen en uitdagen om mijn klanten net dat beetje meer te kunnen geven.

Door de jaren heen heb ik aardig wat vaste klanten opgebouwd die ik heel graag weer bij mij in de stoel van HAIRSUM verwelkom. Maar natuurlijk hoop ik ook veel nieuwe gezichten te zien! 

Het contact en het mensen blij kunnen maken zorgt alleen al bij mij voor zoveel geluksmomenten. Ik hoop dat je die ook een beetje ervaart wanneer je bij mij in de stoel zit. 

 

Daisy

Daisy:

Op 1 september 2021 starten wij met de verbouwing van onze nieuwe locatie! Vanaf 20 september 2021 zal de ingang van onze nieuwe salon één deurtje verder verhuizen. 

Dezelfde behandelingen en professionele werkwijze in een nieuw jasje gegoten. 

Met een rugzak vol ervaring en kennis, staan wij samen met een team van zelfstandige professionele ondernemers, sterker in onze schoenen dan ooit! Met (een team van) 5 zeer ervaren kapsters, 2 stagiaires, een schoonheidsspecialist en een tattooartist pakken wij deze nieuwe uitdaging graag met al onze handen aan. 

Na een behandeling bij Hairsum zul je altijd met een fantastisch gevoel de deur uitlopen. Bij Hairsum kun je terecht voor een korte behandeling als je even snel tot in de puntjes gestyled wil worden, maar heb je net iets meer 'me-time' gepland;  kunnen wij je alles bieden op het gebied van schoonheid en stylingadvies. 

 

Linda B

Linda:

Mijn naam is Linda Berndsen, Topstylist van het nieuwe HAIRSUM, en al enige tijd werkzaam bij voormalig kapsalon La Primus te Zevenaar.

Met passie werken en topkwaliteit kunnen bieden zijn voor mij erg belangrijk binnen dit mooie vak. Daarom volg ik regelmatig de nieuwste trainingen op kappersgebied. Dit om mijn klanten alleen het allerbeste te kunnen bieden. Ik loop dan ook al heel wat jaartjes mee en zou het niet anders willen! Van mooie looks gaat mijn hart nou eenmaal sneller kloppen.

Ik ben heel dankbaar dat ik met dit geweldige team van collega's, waar ik met sommigen al vanaf het millennium met veel plezier mee samenwerk, mooie dingen mag maken! 

Dat is ook te merken aan de sfeer bij HAIRSUM. 

Voor jouw unieke look en een ontspannen gezellig moment ben jij bij mij aan het goede adres. Vanaf 1 oktober ga ik mijn dagen uitbreiden en zal ik er naast donderdag of zaterdag ook op dinsdag en vrijdag er zijn. 

 

Eva

Eva:

Mijn naam is Eva. Topstylist bij het nieuwe HAIRSUM. Na 21 jaar met veel plezier en enthousiasme voor hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, kijk ik ontzettend uit naar een nieuwe uitdaging. En om mijn kapperscarrière naar the next level te tillen sluit ik mij vanaf 1 oktober aan bij het fijne team van HAIRSUM. 

Ik wil mijzelf als haarstylist nog verder ontwikkelen en mij richten op het opbouwen van een nieuwe klantenkring. Maar ik hoop ook zeker nog regelmatig bekende gezichten te zien. Natuurlijk hoop ik daarbij een waardevolle toevoeging te zijn op het bestaande team. 

Met alle vertrouwen en veel passie en creativiteit wil ik jou graag blij maken met een nieuwe look en hoop ik dat jouw beleving van HAIRSUM voor meerdere herhaling vatbaar wordt. 

Noel

Noel

Noël

Mijn naam is Noël , Juniorstylist B van het nieuwe HAIRSUM, voormalig kapsalon La Primus. 

Ik zit inmiddels in het laatste jaar van de kappersopleiding en heb al verschillende modules met mooie cijfers afgerond. Dit vak is echt mijn roeping en met een moeder als kapster zou je wel kunnen zeggen dat ik met de schaar in de hand geboren ben. Ik vind het super om iemand extra mooi te maken door een mooie haarlook, maar ik vind het daarnaast ook erg belangrijk dat je een goed gevoel krijgt als jij bij mij in de stoel zit. 

Een van de leukste ‘technische’ dingen van dit vak is het verven. Daarvoor kun je inmiddels ook bij mij terecht en ik ga er helemaal voor om jou met een grote glimlach de deur uit te laten gaan! Wij hebben een gezellig team met lieve collega's daar deel ik graag de werkvloer mee. Zij helpen mij dan ook met alle aandacht om  mij verder te ontwikkelen binnen het kappersvak. 

Ik hoop dat ik dit leuke werk nog heel wat jaartjes mag blijven doen en ik kijk uit naar een fantastische toekomt voor mij bij HAIRSUM. Volgend jaar volg ik de opleiding voor salonmanager dus wie weet kan ik ooit het stokje overnemen! Maar voor nu blijf ik lekker door trainen en leer ik van de beste. 

Priscilla

Priscilla

Priscilla:

Mijn naam is Priscilla en ik ben ontzettend blij en trots om vanaf 1 oktober onderdeel te zijn van het mooie team van HAIRSUM.

Ik teken al sinds het moment dat ik een potlood goed in mijn handjes kon houden. Mooie dingen maken maakt mij ontzettend gelukkig en helemaal als ik dat voor anderen mag doen. Dat is voor mij dan ook de reden dat ik 5 jaar geleden de kans heb gegrepen om te gaan tatoeëren. Inmiddels heb ik behoorlijk veel ‘fans’ die mijn werk volgen op social media en daar ben ik natuurlijk wel een beetje trots op. 

Ik vind dit het mooiste vak wat er bestaat! Elke dag is het weer een feestje om mijn klanten blij te maken en mooie verhalen te delen. Ik krijg veel aanvragen en daar ben ik erg dankbaar voor, maar dat betekent ook dat mijn agenda al behoorlijk vol begint te lopen tot begin volgend jaar. Dus als mijn werk je aanspreekt, maak dan snel online je afspraak voor een kennismakingsgesprek en wie weet mag ik iets moois voor je betekenen

Voor voorbeelden van mijn werk kun je me volgen op: insta: pris_love_art

Simone

Simone van Brakel

Ik ben Simone van Brakel en ik ben zo blij dat ik eindelijk mijn droom waar kan gaan maken om onder de naam Moon Saloon een stoel te gaan huren als schoonheidsspecialiste bij HAIRSUM. 

Het nieuwe concept van HAIRSUM, waarbij de voormalig kapsalon wordt uitgebreid met een ruimer aanbod en met enthousiaste, gepassioneerde mensen die elkaar aanvullen en naar een hoger niveau tillen, spreekt me enorm aan. Allemaal als eigen ondernemer en met een eigen expertise waardoor er een compleet concept onder één dak kan worden geboden. Ik ben blij en trots daar onderdeel van te gaan worden. 

Al jaren wil ik niets liever dan een eigen schoonheidssalon te openen. Naast mijn huidige baan heb ik mij op veel gebieden ontwikkeld in de schoonheidsverzorging, lichaamsmassages met etherische oliën en yoga. Na het horen van het idee van Natasja groeide mijn enthousiasme steeds meer en heb ik de stap gemaakt om ook mijn passie te volgen en mijn eigen onderneming te beginnen. Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat ik dit samen zou mogen gaan doen met een aantal geweldige ondernemers. 

Het brengt mij zo veel voldoening als mijn klant zich aan het einde van de behandeling meer ontspannen voelt, minder klachten heeft en echt even een moment voor zichzelf heeft gehad. Bij mij staat ontspanning en gezelligheid voorop, want als je je goed voelt van binnen dan straal je dit ook uit. 

Je kunt bij mij terecht voor korte tot uitgebreide behandelingen. Even de wenkrauwen epileren of verven voor een feestje, maar ook een heerlijke gezichtsbehandeling of uitgebreide lichaamsmassage. Dit met behulp van etherische oliën en de mooie producten voor de gezichtsverzorging van Henriette Faroche. 

Daarnaast zal ik ook in de kapsalon aanwezig zijn als Colorista en kan je bij mij terecht voor een mooie haarkleur.

Dankzij het uitgebreide team is het nu mogelijk om een hele dag voor jezelf te plannen : kappersbeurt, massage, schoonheidsbehandeling en zelfs een tattoo. Even heerlijk in de watten gelegd worden, volledig de aandacht en zorg voor jou en herboren de deur uit! Daar doen we het voor. 

 

Ik ben aanwezig op maandag en vrijdag aanwezig in de salon en je kan online je afspraak boeken bij HAIRSUM.