Menu Sluiten

TEAM HAIRSUM TE ZEVENAAR

Hairsum Zevenaar is een fantastisch all-in concept in Zevenaar. We staan voor persoonlijke aandacht en professioneel advies.

De zelfstandige professionals werken met een eigen en gezamenlijke visie.

Elke specialist heeft een eigen specialisatie ontwikkeld en daardoor is Hairsum van alle markten thuis. Voor een kappers en schoonheidsbehandeling maar ook voor massage kunt u bij ons terecht , geen uitdaging is ons teveel!

Door regelmatige bijscholing en cursussen zijn onze specialisten altijd up to date en kunnen wij u voorzien van een goed advies en een totale FEELGOOD BELEVING @HAIRSUM FEEL AWESOME.

WIE KOM JE TEGEN BIJ HAIRSUM?

NATASJA VAN DER LAAN-PRIMUS

Mijn naam is Natasja, eigenaresse van het nieuwe HAIRSUM, voormalig kapsalon La Primus te Zevenaar.

Al sinds de jaren 90 vind ik mijn weg in de dynamische kapperswereld en sinds dag 1 is dit vak mijn lust en mijn leven!
Na alles hierbinnen te hebben ontdekt en beleefd; van docent, tot kleurenspecialist en van haarstijllinnovator tot salonmanager van een grote keten, ben ik in 2015 gestart met een tot dan toe volledig nieuw concept in Zevenaar.

Hierbij verhuur ik stoelen aan zzp’ers binnen een vast format. Alle behandelingen onder 1 dak met hetzelfde servicelevel en uitstraling. Het is dan ook geweldig dat dit concept zo goed aanslaat, dat we mede dankzij ons sterke en goed op elkaar ingespeelde team nu kunnen uitbreiden en het geheel vanaf 1 oktober aanstaande, naar een next level kunnen gaan brengen!

En dat vraagt om een nieuwe naam, look&feel en tevens uitbreiding van ons aanbod. Van een nieuwe haarstijl, tot een schoonheidsbehandeling tot aan heerlijke massages. Alles om jou nog stralender en met een geweldig gevoel de deur uit te laten gaan. Met een resultaat waar niet alleen wij, maar vooral jij trots op kunt zijn!
HAIRSUM is de ‘feelgood’beleving van Zevenaar; een moment voor jezelf, waar je kunt opladen, genieten en waar we bovenal alle aandacht voor jou en je wensen hebben. Met natuurlijk de kwaliteit die je van La Primus gewend bent.

Linda

Linda:

Mijn naam is Linda Mom. Met ruim 21 jaar ervaring in dit mooie, creatieve vak ben ik nu zo’n 2,5 jaar werkzaam bij kapsalon la primus. En nu bijna bij het awesome HAIRSUM! 

Ik heb er dan ook heel veel zin in om samen met dit team mooie looks, veel plezier en vooral blije klanten te maken! Door vaktechnische trainingen blijf ik mezelf ontwikkelen en uitdagen om mijn klanten net dat beetje meer te kunnen geven.

Door de jaren heen heb ik aardig wat vaste klanten opgebouwd die ik heel graag weer bij mij in de stoel van HAIRSUM verwelkom. Maar natuurlijk hoop ik ook veel nieuwe gezichten te zien! 

Het contact en het mensen blij kunnen maken zorgt alleen al bij mij voor zoveel geluksmomenten. Ik hoop dat je die ook een beetje ervaart wanneer je bij mij in de stoel zit. 

 

Manon

Manon

Manon:

Mijn naam is Manon, sinds deze maand werkzaam als topstylist en kleurenspecialist bij HAIRSUM.

Na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen om mijn carrière naar mijn eigen hand te gaan zetten en mijn passie voort te zetten in dit fantastische vak.

HAIRSUM Zevenaar geeft mij deze mogelijkheid en die pak ik dan ook met beide handen aan. Ik neem plaats in een leuk en enthousiast team dat zich blijft ontwikkelen en dat komt mooi uit, want ik wil mijn kennis nog verder uitbreiden voor mijn vaste klanten. Graag verwelkom ik ook nieuwe klanten in mijn stoel, jong of oud, man of vrouw, om ze de aandacht te geven die zij verdienen.

Voor het echte FEEL GOOD momentje ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef een eerlijk advies en neem alle tijd, zodat jij met een goed gevoel in de spiegel kijkt en weer tevreden de deur uit gaat.

Ik heb er heel veel zin in.

Linda B

Linda:

Mijn naam is Linda Berndsen, Topstylist van het nieuwe HAIRSUM, en al enige tijd werkzaam bij voormalig kapsalon La Primus te Zevenaar.

Met passie werken en topkwaliteit kunnen bieden zijn voor mij erg belangrijk binnen dit mooie vak. Daarom volg ik regelmatig de nieuwste trainingen op kappersgebied. Dit om mijn klanten alleen het allerbeste te kunnen bieden. Ik loop dan ook al heel wat jaartjes mee en zou het niet anders willen! Van mooie looks gaat mijn hart nou eenmaal sneller kloppen.

Ik ben heel dankbaar dat ik met dit geweldige team van collega's, waar ik met sommigen al vanaf het millennium met veel plezier mee samenwerk, mooie dingen mag maken! 

Dat is ook te merken aan de sfeer bij HAIRSUM. 

Voor jouw unieke look en een ontspannen gezellig moment ben jij bij mij aan het goede adres. Vanaf 1 oktober ga ik mijn dagen uitbreiden en zal ik er naast donderdag of zaterdag ook op dinsdag en vrijdag er zijn. 

 

Eva

Eva:

Mijn naam is Eva. Topstylist bij het nieuwe HAIRSUM. Na 21 jaar met veel plezier en enthousiasme voor hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, kijk ik ontzettend uit naar een nieuwe uitdaging. En om mijn kapperscarrière naar the next level te tillen sluit ik mij vanaf 1 oktober aan bij het fijne team van HAIRSUM. 

Ik wil mijzelf als haarstylist nog verder ontwikkelen en mij richten op het opbouwen van een nieuwe klantenkring. Maar ik hoop ook zeker nog regelmatig bekende gezichten te zien. Natuurlijk hoop ik daarbij een waardevolle toevoeging te zijn op het bestaande team. 

Met alle vertrouwen en veel passie en creativiteit wil ik jou graag blij maken met een nieuwe look en hoop ik dat jouw beleving van HAIRSUM voor meerdere herhaling vatbaar wordt. 

Noel

Noel

Noël:

Mijn naam is Noël, hairstylist bij HAIRSUM Zevenaar.

Ik ben inmiddels alweer 1 jaar afgestudeerd kapster.  

Met dit diploma op zak kan ik nu aan een hopelijk lange en creatieve kapperscarrière beginnen. Het kappersvak is echt mijn roeping en met een moeder als kapster; zou je wel kunnen zeggen dat ik met de schaar in de hand geboren ben!

Ik vind het super om iemand extra mooi te maken met een nieuwe look, maar ik vind het daarnaast ook erg belangrijk dat een klant een goed gevoel krijgt als hij of zij bij mij in de stoel zit. Een van de leukste ‘technische’ dingen van dit vak is het verven. Daarvoor kun je zeker bij mij terecht, maar daarnaast voor nog heel veel meer!

Ik blijf mezelf ontwikkelen en wil het beste uit mezelf halen door het volgen van aanvullende cursussen en trainingen. Mijn doel zal altijd zijn om jou met een grote glimlach de deur uit te laten lopen!

Ik kijk uit naar een fantastische toekomt bij HAIRSUM.

Amber

Priscilla

Amber:

Mijn naam is Amber Derksen, ik ben vanaf 1 november 2024 weer aanwezig bij HAIRSUM! Wellicht zult u mij kennen van de tijd dat ik voor Kapsalon La Primus heb gewerkt.

In de tussentijd heb ik een opleiding gevolgd tot Apothekersassistent en ik ben nog steeds werkzaam in de apotheek. Maar toch kriebelde het om weer in de salon te gaan werken en gelukkig dat ik de ultieme combi heb gevonden nu. Het is echt een feestje om mijn klanten blij te maken! 

Ik word enthousiast van alles wat met het kappersvak te maken heeft. 

Graag zie ik u bij mij in de stoel voor een gezellige behandeling, stoer kapsel of een creatieve kleur!

See you soon,

Liefs

Amber

Bo

Bo

Bo

Mijn naam is Bo, ik zit momenteel in het tweede leerjaar van mijn kappersopleiding de opleiding volg ik op het Rijnijssel. 

Ik vind het heel erg leuk om met uiterlijk bezig te zijn en vooral om mensen nog mooier te maken dan ze al zijn.

Ik heb in de afgelopen 2 jaar al ontzettend veel geleerd van al mijn collega’s en ook door middel van de vele trainingen.

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie haren mooi te mogen maken.

Hope i see you soon @HAIRSUM!

Wil je intussen op de hoogte blijven?
Volg ons dan op fb en insta, HAIRSUM zevenaar.
Feel awesome @HAIRSUM

Simone

Simone

Simone van Brakel

Ik ben Simone van Brakel en ik ben zo blij dat ik eindelijk mijn droom waar kan gaan maken om onder de naam Moon Saloon een stoel te gaan huren als schoonheidsspecialiste bij HAIRSUM. 

Het nieuwe concept van HAIRSUM, waarbij de voormalig kapsalon wordt uitgebreid met een ruimer aanbod en met enthousiaste, gepassioneerde mensen die elkaar aanvullen en naar een hoger niveau tillen, spreekt me enorm aan. Allemaal als eigen ondernemer en met een eigen expertise waardoor er een compleet concept onder één dak kan worden geboden. Ik ben blij en trots daar onderdeel van te gaan worden. 

Al jaren wil ik niets liever dan een eigen schoonheidssalon te openen. Naast mijn huidige baan heb ik mij op veel gebieden ontwikkeld in de schoonheidsverzorging, lichaamsmassages met etherische oliën en yoga. Na het horen van het idee van Natasja groeide mijn enthousiasme steeds meer en heb ik de stap gemaakt om ook mijn passie te volgen en mijn eigen onderneming te beginnen. Ik had van te voren niet kunnen bedenken dat ik dit samen zou mogen gaan doen met een aantal geweldige ondernemers.

Het brengt mij zo veel voldoening als mijn klant zich aan het einde van de behandeling meer ontspannen voelt, minder klachten heeft en echt even een moment voor zichzelf heeft gehad. Bij mij staat ontspanning en gezelligheid voorop, want als je je goed voelt van binnen dan straal je dit ook uit.

Je kunt bij mij terecht voor korte tot uitgebreide behandelingen. Even de wenkrauwen epileren of verven voor een feestje, maar ook een heerlijke gezichtsbehandeling of uitgebreide lichaamsmassage. Dit met behulp van etherische oliën en de mooie producten voor de gezichtsverzorging van Henriette Faroche.

Daarnaast zal ik ook in de kapsalon aanwezig zijn als Colorista en kan je bij mij terecht voor een mooie haarkleur.

Dankzij het uitgebreide team is het nu mogelijk om een hele dag voor jezelf te plannen : kappersbeurt, massage, schoonheidsbehandeling en zelfs een tattoo. Even heerlijk in de watten gelegd worden, volledig de aandacht en zorg voor jou en herboren de deur uit! Daar doen we het voor.

Ik ben aanwezig op maandag en vrijdag aanwezig in de salon en je kan online je afspraak boeken bij HAIRSUM.